fbpx
×
Musikakademi-Amager_14
Musikakademi-Amager_10
Koncert
Musikakademi-Amager_02
Musikakademi-Amager_18
previous arrow
next arrow

Musikakademi Amager tilbyder musikundervisning der ikke kun handler om at opnå instrumentale færdigheder, men som også ser på hele mennesket så den får en almen dannende funktion for resten af livet.

 

I et delikat sammenspil mellem pædagogik, metodik, gennemudviklede læringsmål og stabil øvning opnåes der en inspirerende, motiverende og lærerig musikundervisning.

 

Alle elever er forskellige og derfor tilbyder Musikakademi Amager også muligheden for total fordybelse i musikkens verden, for de elever der bare ikke kan få nok.

Forældre og underviser vil i tæt samarbejde finde ud af hvad der bedst stimulerer og udvikler eleven.

 

Musik for sjov er for alle elever der elsker musik og som gerne vil lære spille et instrument. Alle elever modtager soloundervisning og har mulighed for at tilmelde sig de forskellige sammenspilstilbud.

 

Musik med fokus er for de elever der har et særligt talent og dedikation til instrumentet og som ønsker at prioritere og fordybe sig i hele det musikalske univers. Her forventes en ekstra høj øvediciplin og prioritering af udvikling gennem musikken i hjemmet.

 

Ud over solo- og sammenspilsundervisning går eleverne til hørelære/teori, stiller op til gradsprøver under ABRSM og deltager i diverse musikkonkurrencer.

 

Undervisningstilbud
Få undervisning solo eller på hold
Undervisere
Vores dedikerede musikere og musikpædagoger
Betterpractice App
Gør øvningen til en leg
Musik med fokus og Musik for sjov
Til alle typer elever
ABRSM
En gennemtænkt progression