fbpx
×

ABRSM sikrer kvalitetsbevidst undervisning

Musikakademi Amager gør brug af flere metoder for at sikre elevens progression. Det er blandt andet nodematerialer og læringsmål fra den britiske musikorganisation ABRSM. Med disse kan vi tilbyde vores elever en undervisning af høj kvalitet og på tryg vis føre dem fra begynderniveau til konservatorieniveau.

Hvad er ABRSM?

ABRSM er organisation, som blev til i samarbejde mellem to af Englands førende musikkonservatorier. Disse er naturligvis Royal Academy of Music og Royal College of Music. Formålet med organisation var at fremme musikuddannelse og sætte en ny standard i for konservatoriemusik i England. Siden organisationen blev oprettet i 1989, er flere britiske konservatorier blevet en del af den.

ABRSM sætter ikke blot en standard for musik i England. Siden begyndelsen har organisationens gradeprøver bredt sig til hele verden. Der er mere end 600.000 elever i over 90 lande, der hvert år deltager i dem. Det er blandt andre eleverne her på Musikakademi Amager.

Metodisk undervisning og læringsmål

Gradeprøverne fra ABRSM har ikke kun til formål at lære eleven at læse noder og at udvikle sine tekniske færdigheder, men også at lytte koncentreret og udvikle sine udtryksmæssige færdigheder. Samlet set får eleven ved brugen af disse metoder og undervisningsmateriale en grundlæggende musikteoretisk uddannelse.

I brugen af disse gradeprøver og metoder giver vi eleven en metodisk tilgang til musikken. Vi sørger for tryghed i elevens udvikling og holder hele tiden eleven ved ilden med nye, tekniske udfordringer. Vi giver eleven et solidt fundament indenfor både teknik og egen musikalitet. Det er netop grundstenen i ABRSM-metoderne, som fokuserer på den hele musiker.

En undervisning af høj kvalitet er noget, vi vægter højt hos Musikakademi Amager. Dette er eleven garanteret, idet undervisningsmaterialet fra den engelske musikorganisation er af utrolig god kvalitet – det er derfor, vi bruger det. Materialet er inddelt til forskellige niveauer og bruges lige fra begynderniveau af.

Læs mere om ABRSM på musikgrade.dk