fbpx
×

Bliv en del af vores strygeorkester

Har du altid drømt om at spille i et stort orkester? Nu er muligheden her.

Copenhagen City Strings er et af vores populære undervisningshold. Vores strygeorkester er for unge talenter, og her er plads til elever fra Musikakademi Amager såvel som elever udefra. I fællesskab med de andre elever lærer du alt om orkesterspil og hvordan man på musikalsk vis indgår som en del af et større orkester. Hvordan man får musikken til at gå op i en højere enhed.

Som en del af strygeorkesteret vil du være med til at deltage i opvisninger og konkurrencer. Er du elev på Musikakademi Amager, kan du også tage soloundervisning sideløbende for at finpudse dine evner på dit instrument. Det er gratis at være en del af strygeorkesteret, hvis du allerede er soloelev på MAA. Er du elev andetsteds, er du også meget velkommen i strygeorkesteret.

Selvom Copenhagen City Strings er et seriøst strygeorkester, er der også plads til det sociale og til at indgå i et fællesskab. Når man har det sjovt med hinanden, spiller musikken kun endnu bedre.

Vil du være en del af Copenhagen City Strings? Du kan tilmelde dig her på siden, hvor du også kan se vores mange andre undervisningstilbud.

 
Undervisningen foregår tirsdage kl. 17.00-18.30 på Vesterbro, Gammel Kongevej 15C. 
 
 
 

Tilmeld dig her

 

 

 

Andre sammenspils tilbudVi tilbyder vores øvede elever klassiske ensemblekonstellationer efter niveau i vores
Con Amore hold.
Sammenspilsholdet henvender sig til amatør instrumentalister der enten har spillet som helt unge og gerne vil igang igen eller som nybegynder der allerede indgår i et soloundervisningsforløb.