fbpx
×

Børnekor har til fokus at give berigende musikalske oplevelser for hvert enkelt barn i fællesskab med andre børn. 
 
Til børnekor lærer børnene at bruge deres krop og stemme gennem stemmeøvelser, kropsholdning og vejrtrækning. Der synges ikke blot smukt, men trampes, klappes og danses og de musikalske begreber og færdigheder læres gennem sjove aktiviteter. Børnekor styrker børnenes evne til at synge sammen og lytte til hinanden.
 
På den måde vil børnekorets musikoplevelser danne et liv-langt grundlag for kærlighed til musikken.
 

Alder: 6-12 år

Sæsonstart: Løbende tilmelding, ledige pladser

Lektionslængde: 45 min.

Onsdage kl. 17:15-18:00

Undervisningssted: Christianhavns Beboerhus, Kbh. K.

 
 
Katalin Willumsen– Cand. mag. musik og kunst
 
 

Tilmeld dig her

 

Børnekor – musikoplevelser for livet

Har du en lille sangfugl derhjemme? Børnekor er en musikalsk oplevelse for piger og drenge, der godt kan lide at synge eller som gerne vil prøve stemmen af. Stemmeøvelser og sangtræning er dog ikke det eneste, det handler om. Børnene guides i at skabe rytme, lytte til hinanden, mens de får et godt forhold til musikken.

Søger du et godt børnekor i København, er Musikakademi Amager et oplagt valg. Vi giver børnene mulighed for at lære at synge gennem leg, aktiviteter, sjov og dans. Det er en ideel eftermiddagsaktivitet for dit barn i alderen 6-12 år.

Kor for børn i alderen 6-12 år

Det er ikke uden grund, at der tilbydes musikaktiviteter til børn allerede, fra de er få måneder gamle. Sang er med til at give barnet berigende oplevelser indenfor den musikalske genre. I børnekoret handler det om at synge sammen og lytte til hinanden. Børnene lærer også at bruge deres vejrtrækning, have den rette kropsholdning og gennemgår stemmeøvelser.

Børnekoret er seriøs musikundervisning på en lærerig og legende facon. Med smuk sang, tramp, klap og dans får barnet styrket sine musikalske færdigheder på en tryg og hyggelig facon.

Lyder det som noget for dit barn? Tilmeld her på siden, og se frem til at give dit barn fantastiske musikoplevelser.