fbpx
×

Herbert Boersma er violinunderviser hos Musikakademi Amager. Han udspringer dog ikke fra en familie med professionelle musikere, hvor et højt musikalsk forventningsniveau er en naturlighed. Han har gennem sine studier på musikkonservatoriet stiftet indgående bekendtskab til god øvedisciplin og højt kunstnerisk niveau.

 

I undervisningen lægger han vægt på den umiddelbare musikalske glæde. Glæden ved violinspillet i tæt samarbejde med fordybelse og fokusering i øvningen. Han er en violinunderviser der gennem sin undervisning lærer såvel børn som voksne at elske musikken og violinspillet.

 

Herbert er solistuddannet violinist, der har studeret ved musikkonservatorier i Danmark, USA og Polen. Han er en eftertragtet violinpædagog med prisvindende elever. Derudover er han freelance musiker, med diverse koncerter og assisterer i de danske symfoni- og operaorkestre.

“Som en 9-årig udendørsvildbasse forelskede jeg mig i dette fine sarte instrument som i over 20 år har ført mig ned af en vej som har inspireret og givet mig så meget mere, end hvad jeg som lille havde kunne forvente.”

 

Herbert Boersma – Klassisk violinist

 

 

Violinen er det instrument der er mest kendt for sin sangbarhed og lyriske klangunivers der går lige i hjertet og rammer vores følelser. Violinen er et af de mest alsidige instrumenter og på grund af dens lange historie, høres den blive spillet i næsten alle genre af musik.

 

Det er en spændende, udfordrende og eventyrlig rejse der påbegyndes når man fordyber sig i traditionerne og spillemåderne på dette 500 år gamle instrument.

 

Tilmeld dig her