fbpx
×


Anne Marie Hjort Christiansen
er violinunderviser hos Musikakademi Amager. Hun startede med at spille violin som 7-årig, fordi hun havde hørt en ung violinist spille og var helt solgt. Siden hun begyndte i musikskole, har violinspillet ført til mange musikalske og sociale oplevelser. Hun har mødt mange forskellige lærere og undevisningsformer. Det blev sidenhen til en kandidatuddannelse fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i violin.

 

Anne Marie har mange års erfaring med at undervise i violin. Hun vægter det højt, at den enkelte elev lærer en teknik, så han/hun har det godt med instrumentet og sin krop. Det er vigtigt at eleven hele tiden udvikler sin måde at forstå musik på. Lærer at udtrykke sig musikalsk og opnår spilleglæde.

 

Anne Marie underviser på flere musikskoler på Sjælland. Hun har under sin studietid på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium haft et udvekslingsår på musikkonservatoriet i Oslo (NMH). Hun spiller desuden kammermusikkoncerter og arbejder som freelancer. Hun tager løbende timer i violin såvel som pædagogik for at være den bedst mulige musiker og violinunderviser.

 

Musikken er fantastisk. Både når man er glad, trist eller føler noget helt tredje. Min glæde ved musikken vil jeg enormt gerne dele med andre ved at spille violin og undervise andre i at spille.

 

Anne Marie Hjort Christiansen – Klassisk violinist

 

Violinen er det instrument der er mest kendt for sin sangbarhed og lyriske klangunivers der går lige i hjertet og rammer vores følelser. Violinen er et af de mest alsidige instrumenter og på grund af dens lange historie, høres den blive spillet i næsten alle genre af musik.

 

Det er en spændende, udfordrende og eventyrlig rejse der påbegyndes når man fordyber sig i traditionerne og spillemåderne på dette 500 år gamle instrument.

 

Tilmeld dig her