fbpx
×


Julia Pivnenko
er klaverunderviser, klassisk pianist og cand. mag. i musikvidenskab. Hun har studeret både i Rusland, Ukraine og Danmark, og har specialer i klaverpædagogik og europæisk opera i 1800-tallet. 

 

Julia har mere end femten års undervisningserfaring som klaverunderviser. Hun formidler al sin viden og begejstring for musikverden og arbejder ud fra at alle elever er talentfulde,  hvilket gør hendes timer fulde af inspiration og glæde. 

 

Hun og hendes elever deltager ofte i fællestimer og koncerter, da hun mener at resultatet af måneder ved klaveret skal vises frem, uafhængigt af om publikum er mor og far, eller en fyldt koncertsal.

 

“Mine elever skal først og fremmest forelske sig i musik, derfor formidler jeg gerne al min viden og begejstring for musikverden. Jeg er overbevist om, og arbejder ud fra, at alle elever er talentfulde, hvilket gør vores timer fulde af inspiration og glæde.”

 

 Julia Pivnenko – Klassisk pianist

 

 

Klaveret er det mest populære instrument som er at finde i de flestes hjem. Det skyldes dens alsidighed i dens mange muligheder som solo og akkompagnerende instrument.

 

Mulighederne er mange når man lærer at spille klaver og som pianist vil man være eftertragtet at spille sammen med.

 

Undervisningen finder sted på MAA, Amager
Mandage, torsdage og fredage ved Julia Pivnenko 

 

Tilmeld dig her