fbpx
×

Dávur Birgisson begyndte sin musikalske rejse med guitaren som 9-årig på musikskolen i Tórshavn. Han var en helt normal guitarelev med gode evner for at lytte og efterligne, og fandt hurtigt ud af, at man med den rigtige støtte, vejledning og øvning, kan lære ting, der før virkede umulige.

 

Kernen i Dávur´s undervisning er, “at styrke eleven´s intelligens og selvtillid gennem spilleglæde.” 

Der fokuseres bl.a. på en trinvis opbygning af teknik og musikalitet, individuel forståelse af hver elev og at have en velorganiseret undervisning.

 

Dávur har udmærket sig med priser ved diverse konkurrencer på Færøerne og i Danmark. Ud over at have deltaget i talrige workshops og masterclasses i forskellige lande har han uddannelse fra Central Conservatory of Music i Beijing og studerer nu på den prestigiøse ”Solistklasse” ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

 

“At kunne udtrykke sig musikalsk, uanset instrumentet, er en farverig og helt magisk dimension til hverdagen. For mig har det altid været guitarens lyd der fortryller en mest, og det er netop dén “magi” jeg vil lære videre til mine elever.” 

 

Dávur Birgisson – Klassisk guitarist

 

Guitaren er et populært instrument som kan anvendes i mange sammenhænge: som soloinstrument, i sammenspil med andre eller som akkompagnement til egen sang. Instrumentet kan opleves indenfor næsten alle genrer og stilarter og er utroligt alsidigt i sit repertoire.

 

Guitaren besidder så mange klangfarver og små nuancer, at den ofte bliver beskrevet som et miniature symfoniorkester. Den bruges ofte i sociale sammenhænge, hvor akkord-spillet nemt kan skabe et spontant musikalsk fællesskab og mange har gode minder fra barndommen med instrumentet.

 

Tilmeld dig her