fbpx
×

 
 

Thea Sigurdardottir er cellounderviser hos Musikakademi Amager. Hun vil i undervisningen finde veje og metoder der udvikler og stimulerer elevens selvtillid og de sociale kompetencer. Med en gensidig tillid opbygger hun et godt teknisk grundlag og opmuntrer eleverne til at åbne op for følelserne og udrykke dem i det musikalske sprog.

 

Thea går som cellounderviser op i at der i et samarbejde med forældre bliver skabt en kontinuitet omkring barnets øvning, således at glæden ved at spille musik hurtigt bliver en naturlig del af hverdagen.

 

Thea har en lang karriere bag sig som kammermusiker, orkestermusiker og cellopædagog. Med en stor passion for cellomusikken deler hun sin erfaring og inspirerer sine celloelever på musikskoler på sjælland.

 

“Celloen er min ældste ven og sammen har vi igennem musikken fået de bedste venner og største oplevelser.”

 

Thea Sigurdardottir – Klassisk cellist

 

Celloen tilhører strygerfamilien og sammen med kontrabassen danner den det dybe fundamentet i musikken. Det siges at celloens klang er den der kommer tættest menneskets stemme og dét sammen med den skønne og bløde melankolske klang, gør celloen populær og alsidig som solo og sammenspilsinstrument. Der er skrevet et utal af stykker i alle mulige stilarter for dette smukke instrument.

 

Tilmeld dig her