fbpx
×

Katalin Willumsen er musikpædagog hos Musikakademi Amager. Hun voksede om i en familie med musik hvor hun sang og nynnede, når som helst og hvor som helst. Det var derfor naturligt for hende at studere musikpædagogik, billedkunst og klassisk sang.

 

Som musikpædagog arbejder hun ud fra en filosofi om, at alle børn er fødte musikere og kunstnere, og som musiklærer lægger hun vægt på at børnene bevarer den medfødte nysgerrighed og motivation for at lære og tager musikaliteten med sig ud i voksenlivet.

 

Til musikalsk legestue, værksted og børnekor lægger hun vægt på at møde de enkelte elever i øjenhøjde. At styrke deres selvtillid gennem fælles aktiviteter såsom sanglege, kor og bevægelsesaktiviteter. I undervisningen fokuseres der på glæden i den musikalske udviklingsproces, ikke kun resultaterne.

 

Katalin har en cand. mag. i musik og billedkunst og en cand. mag. i klassisk sang fra universiteter i Ungarn og Slovakiet. Med sig til undervisningen, bringer hun mange års erfaring i musikalsk holdundervisning fra den danske folkeskole og børnehaver.

 

Musikalsk Legestue:

 

Undervisningen er baseret på en dyb forståelse for, hvordan musikalske færdigheder udvikler sig hos småbørn samt mange års erfaring i musikundervisning af småbørn kombineret med den seneste forskning på området.

 

 

Musikalsk Værksted:

 

Gennem struktureret holdundervisning udvikler børnene deres musikalske forståelse for begreber så som melodi, puls, rytme og tonehøjde gennem sjove aktiviteter, som inddrager spil på slagtøj, sang, og nodeskrivning på barnets individuelle niveau.

 

Børnekor:

 

Børnekoret har til fokus at give berigende musikalske oplevelser for hvert enkelt barn i fællesskab med andre børn.

 

Tilmeld dig her