fbpx
×

Mikkel Schou er guitarunderviser hos Musikakademi Amager. Han startede, ligesom de fleste elever, med at gå til guitar på den kommunale musikskole og det lå ikke ligefrem i kortene at han ville fortsætte på konservatoriet. Men en ny lærer åbnede for døren til musikkens verden og derefter var der ingen vej tilbage.

 

Hans undervisning tager udgangspunkt i den enkelte elev og mødet med musikken. Som guitarunderviser arbejder han med fokus på spilleglæde, kreativitet og åbne ører udforskes instrumentet og gør det til sit eget. Samtidig oparbejdes der helt fra starten af en korrekt og moderne teknik. Undervisningen favner bredt og det er meget vigtigt for Mikkel, at eleverne stifter bekendtskab med alle guitarens facetter.

 

Mikkel Schou er uddannet guitarist fra Det Jyske Musikkonservatorium og Escola Superior de Música de Catalunya i Barcelona. Derudover studerer han i solistklassen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.“At spille guitar blev hurtigt noget af det sejeste i hele verden for mig. Guitaren kan det hele: fra det allermest groovy til den smukkeste poesi.”

 

Mikkel Schou – Klassisk guitarist

 

Guitaren er et populært instrument som kan anvendes i mange sammenhænge: som soloinstrument, i sammenspil med andre eller som akkompagnement til egen sang. Instrumentet kan opleves indenfor næsten alle genrer og stilarter og er utroligt alsidigt i sit repertoire.

 

Guitaren besidder så mange klangfarver og små nuancer, at den ofte bliver beskrevet som et miniature symfoniorkester. Den bruges ofte i sociale sammenhænge, hvor akkord-spillet nemt kan skabe et spontant musikalsk fællesskab og mange har gode minder fra barndommen med instrumentet.

 

Tilmeld dig her